#MyStyle

De siste fire ukene har vi jobbet med forskjellige temaer innenfor #MyStyle. Temaene var #color #typo #selfie og #myplace.
Her ser du alle bildene samlet i to forskjellige typer collage






Moodboard Kalender

Moodboard til kalenderoppgave


Kalender "theme": Quentin Tarantino

Kilder:
http://lava360.com/35-most-popular-quotes-typo-posters/
http://beefup.tumblr.com/post/24691974853
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/68/aa/4f/68aa4f8f70f021b527adcffc00d046d9.jpg
http://collider.com/minimalist-posters-for-the-films-of-quentin-tarantino/
http://retrospeckt.com/post/53176635912
https://www.etsy.com/listing/55652898/jackie-brown-vintage-style-movie-poster?ref=sr_gallery_38&ga_search_query=film+poster&ga_search_type=all&ga_page=6&order=&includes[0]=tags&includes[1]=title
https://www.behance.net/gallery/Quentin-Tarantino-Movie-Poster-Series/1840551
http://minimalmovieposters.tumblr.com/page/24
http://nickdrake.tumblr.com/post/44372699996
http://aztechin.com/2014/08/19/tarantino-y-la-estetica-de-la-muerte-en-sus-peliculas/

#MyPlace

Som dere kanskje ser så er dette et bilde av et øye. Mitt øye for å være nøyaktig. Når man først ser dette bildet, tenker man kanskje; "Hva har dette med #MyPlace å gjøre". Men forhåpentligvis så burde det ikke ta så lang tid å skjønne det. MyPlace i denne sammenhengen er rommet mitt. Ikke bare rommet mitt generelt, men den stolen som er plassert foran en dataskjerm på rommet mitt. (Ja, det er refleksjonen av en dataskjerm for de som ikke har skjønt det enda)
Jeg valgte å lage dette bildet fordi jeg tror mange kan kjenne seg igjen i følelsen av å sitte alene i et mørkt rom foran en skjerm, så jeg prøvde å gjenskape den følelsen så godt jeg kunne visuelt.
Av virkemidler er det i hovedsak nærheten og farger jeg har lagt vekt på. Fargene er veldig mørke, og litt kalde, noe som skaper riktig atmosfære til dette bildet. Nærheten gir en slags mystikk rundt det hele, siden blikket er så tomt og ser vekk fra kameraet. Bildet er også ganske tomt, det skjer ikke så mye. Det gjør det lettere å feste blikket. Her er det mest sannsynlig irisen eller skjermen som blir hvilepunktet for blikket siden jeg har plassert øyet i nærheten det gylne snitt.

Fotostudio: Lyssetting med kun en lyskilde

Fotostudio
Vi fikk i oppgave å lyssette et egg og en lampeskjerm med kun en lyskilde.

Her er bildet av egget. Jeg brukte en softbox fra venstre og en reflektor ganske nærme på høyre side for å jevne ut skyggen litt.


Her er lyset satt rett ovenfor, uten reflektor


Her er lyset plassert over kameraet med en reflektor ganske nærme over egget


Her er bildet av lampeskjermen. Lyskilden er plassert nesten rett over for å ikke få for mye lys på bakgrunnen. Jeg brukte ikke noe form for reflektor på dette bildet.

#selfie


Denne uken var temaet "selfie"/selvportrett. Det første jeg kom fram til var at jeg ikke kom til å ta et typisk klisjé selfie. Det andre jeg fant ut var at jeg skulle ha med noe om min favoritthobby, som da er å spille gitar. Jeg tok et bilde i kjelleren foran en "greenscreen" og prøvde å bytte den ut med forskjellige farger og mønstre. Jeg fant ingenting som passet. Så jeg ende opp med å bygge en scene fra bånn i Photoshop og plassere meg selv på den.

Dette bildet mener jeg får frem min drøm om å en gang spille i et band på en stor scene.